Saturday, April 17, 2010

Award from Kak Tie


Assalamu'alaikum

Pengumuman pengumuman... blog saya dapar award! hehe.. terima kasih kepada Kak Tie yang telah bersusah payah mencalonkan saya =P heeeee.. riak sungguh. macam dapat anugerah bintang popular pulak. Tak salah nak gumbira kan kan kan.. Apa pun, ia tetap anugerah walaupun tak dapat wang berjuta-juta mahupun satu sen. Kalau dia buat syarat, sesiapa yang bagi anugerah, maka diwajibkan bank in kepada penerima sebanyak RM 100... kan sedap bunyinya tu

Ok2, itu adalah kalau. Masalahnya tidak... =( Tapi.jom fikirkan.. kalau lah iya...saya sanggup menerima anugerah dari sejuta blogger yang lain $.$ Kasihan kat pemberi anugerah tu, niat asal nak menghargai kawan-kawan blogger, last sekali harga besar yang dia kena bayar =P  Tapi tak ape.. Allah menyukai orang-orang yang pemurah.

Kak tie.. sesungguhnya orang terharu dengan anugerah nih.. Tak sangka Kak Long nih beutiful jugak orangnya =P kembang kempis lubang hidung nih... blushing! eheee

sila baca: BeAUtiFul BloOgeR... me! =P




Aish! nak dapat award ni bukan senang tau. Ada syarat dia... Ok2, marilah saya lengkapkan apa yang dia nak tuh. Bukan selalu dapat award ni kan... layan saja lah.

The rules are :

1. Thank & link the person that gave you the award 
 

Terima kasih emak Naurah
2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic :


  1. nazurah
  2. solehah
  3. husna
  4. wawa
  5. brother lee
  6. kura-kura chomel
  7. hani
  8. ekay aka cikgu azilah
  9. urmmmmmmm tanda2 diriku tidak mempunyai ramai rakan blogger  =(

3. Contact said Blogs and let them know they've won 
B
aiklah encik nombor 3.. 

 
4. State 7 things about yourself.

  1. seorang gadis kecik molek
  2. bermata coklat pekat
  3. sangat komited untuk memiliki ideal BMI
  4. sangat menggemari kerabu dan rojak buah
  5. serta air yang berkaffein tak kira teh ke kopi ke, sedut habis
  6. suka main spider solitaire
  7. suka barang2 bewarna hijau

Sekian terima kasih
Biarkan Keyboard Berbicara

2 comments:

amadaster said...

err..ni dr kak tie mn ni jijah..
waa..da pndai join competition...mari2!!

cik misi said...

ni kaktie sepupu saya la sol... bukan kaktie chomel sol tu.
anyway,ni bukan competition.. i nak join competition, tp masih malas lg.. nanti cuti panjang siap la wahai blog=D