Kolej Jururawat Masyarakat Kangar

Selamat datang ke Kolej Jururawat Masyarakat Kangar
Nak tahu lebih lanjut mengenai KJM Kangar?
Tiada kata-kata dapat mengambarkan kolej ini.... 
maka, tengok gambar sudah..
ces! dasar pemalas, pandai buat alasan tak mahu menaip.. ekekeke
Bak kata owgputes, lets the pictures talk

bahagian hadapan kolej, lebih tepat lagi blok pentadbiran, yang menempatkan pejabat, dewan kuliah, kelas, makmal keterampilan, bilik demo, perpustakaan dan segala bagai yang melibatkan pembelajaran.


bilik asrama yang memang privasi di mana dua orang pelatih di tempatkan dalam satu bilik dan setiap dua bilik akan berkongsi tandas dan bilik air.

bilik basuhan, mesin basuh sudah tak ada.. Tapi ada perkhidmatan dobi datang ambil kat kolej, siap boleh iron baju dengan harga yang berbaloi. 


gymnasium yang mempunyai pelbagai alatan yang boleh mambantu membakar lemak-lemak degil =P


pantry yang lengkap dengan peti sejuk, mikrovawe dan water dispenser.. dapur gas?? no no no.. dilarang keras. karang smoke alarm berbunyi2 sape dapat susah??? 


Makmal komputer dengan perkhidmatan internet.... percuma je tau


makmal keterampilan untuk sesi amali


Aktiviti wajib setiap malam jumaat, solat berjemaah dan bacaan Yassin



Warga KJMKPs...
dimana saya??/ carilah sendiri... hahaha
Okeh, harap dapatlah sedikit info.

Boleh search facebook kolej: KolejJururawat MasyarakatKangar,
tulisan rapat tau. Kalau ada space tu, maksudnya akaun yang tak official..biasalah, kolej famous amous, mesti banyak orang nak buat profile kan..ekekeke

okeh, kepada bakal pelajar, selamat datang saya ucapkan. see you here..ehehe